Onderweg...
Blijf op de hoogte en volg vierengelen
13 Juli 2014 | Andorra, Andorra la Vella
Pfffffff Nu weet ik weer waarom ik R’dam & A’dam airport heilig verklaar…….
3 uur om door Parijs heen te komen is gewoonweg te achterlijk!
Leuk hoor met de auto maar die Fransozen schijnen hier een lang weekend te hebben.
Tis maandag 14e Juillet dus denk tout France kom we gaan een stukje rijden……
Man man ook na Parijs nog ruim een uur file gereden. #beetjevoldiesnelweg
Geduld op de proef. Als ik echt het aantal uren nu op schrijf dat we in de auto hebben gezeten ga ik nooit meer met de voiture. Mike zijn taggograaf is 6x doorgedraaaid.
Cahors 1e stop om te overnachten. Leuk hotel, eenvoudig maar nette kamers. Je moet trouwens wel heel veel van elkaar houden om hier met zijn tweeën de badkamer in te duiken (zo klein) ….
Zaterdag 12.07.14
Op naar Andorra. Koffie stop in Tarascon. Langzamerhand kom ik in de vakantiemodus. In dit plaatsje liepen we even over een kleine markt.
Mike was erg gecharmeerd van een lokale non die daar haar met haar kraampje jam, honing, cake en brood verkocht. Dus we kwamen met een tas vol zelfgebakken lokale producten terug.
Ach komt weer ten goede van een kerkje ;)
De weg naar Andorra was vrij kronkelig maar erg mooi. Yves onze DJ in de auto draaide toepasselijk 10 feet tall…. Inderdaad “We almost can touch the sky” zo hoog in de wolken zaten we. Vervolgens in Andorra konden we het hotel niet vinden. Google maps zei dat we er al 3x langsgereden waren en nergens zagen we de naam van het hotel staan.
Aangezien mannen (althans de mijne ) niet gauw de weg vragen…….. ben ik op een gegeven moment een winkel ingedoken om de weg te vragen. Haha……was het hotel daar waar we met de auto al recht voor stonden.
De stad ingelopen. Vervolgens herkende we weing van meer dan 20 jaar geleden. In onze beleving was het een grauwe stad Andorra La Vella . Nu een totaal andere beleving. Levendige stad, veel restaurants, drukte op staat, leuke winkels. Kortom gave sfeer hier.
En wauw wat kun je hier winkelen…….. Walhalla…..
Na een plons in het zwembad genomen te hebben zijn we terug de stad ingegaan om wat te eten in een grappig restaurant met wat Andorraanse autisten in de bediening.
Je moest je bord vasthouden anders werd hij door (ik noem hem) Jorge meegenomen. Jorge stond al te loeren of hij al iets van tafel kon halen. We hebben er erg om gelachen Achteraf begrepen we het concept, er stond een megalange wachtrij voor de deur ☺
Zondag 13-07-2014
Vroeg uit de veren en snel in de sportkleren….jawel. Om 9.00 uur stonden we buiten om vervolgens in een dichtbijzijnd klein parkje hier in de hoofdstad geinproviseerde Gritt oefeningen te doorstaan onder leiding van onze Grittgod Mike. Van springen tot opdrukken in verschillende series. Jill liep paars aan en zag sterren waar Yves en ik het tempo makkelijk aankonden ☺ Lekker wakker worden!
Daarna het eerste echte lang verwachte Spaanse ontbijt in een Spaans tentje. Tostada con tomato, café solo y sumo de naranja. Ik hoop een maand lang zo te ontbijten. #spaansesferen
Duik in het zwembad genomen…..daarna gewinkeld, door de stad gewandeld…..en zo de stad in om iets te eten en een vinootje te drinken. Morgen de reis verder richting L’estertit.
15 Juli 2014 - 08:39
Con Bert:
Hola als we het zo lezen hebben jullie weer heel wat meegemaakt maar ja dat is vakantie we hebben maandag wat pruimen geplukt tassen vol Gijs was ook al aan het plukken geweest ook voor koos nel tante Puck ook wat gebracht en de boom hangt nog vol nu veel plezier hier word het ook goed weer allemaal een pakkert -
15 Juli 2014 - 12:28
Puck:
Hallo Fam dat wordt weer een leuke reis .
De pruimen zijn heerlijk.
geniet maar van deze reis?
knuffel van ons !!!!